Полиране на стъкла

Грижливо почистване на стъкла и последваща обработка с полираща паста. Премахване на петна и натрупвания. Прилагане на защитно нанокерамично покритие за допълнителна защита.

  • Почистване на стъклата: Първата стъпка е внимателното почистване на стъклата на автомобила, за да се премахнат прах, мръсотия, следи от насекоми, смола и други замърсявания.
  • Полиране: След успешното почистване се използва специална полираща паста и подходящ инструмент за полиране, за да се отстранят петна и натрупвания от повърхността на стъклата.
  • Защитно нанокерамично покритие: След успешното полиране на стъклата се нанася защитно нанокерамично покритие. Това е нанометричен защитен слой, който обвива повърхността на стъклата. Това покритие подобрява хидрофобността на стъклата, което означава, че вода и други течности се отблъскват лесно, предпазвайки стъклата от замърсявания и капки дъжд.
  • Допълнителна защита и издръжливост: Нанокерамичното покритие предоставя допълнителна защита на стъклата срещу агресивни фактори като UV лъчи, сол, корозия и други. То също така подобрява издръжливостта на стъклата срещу драскотини и натрупвания.
  • Безопасност: Тази услуга подчертава чистотата на стъклата и предоставя по-добра видимост при шофиране.

Ползите от тази услуга включват не само подобрение на визуалния вид на автомобила, но и по-голям комфорт и безопасност при шофиране, тъй като ясните и чисти стъкла предоставят по-добра видимост при шофиране.