Професионално почистване на джанти и защита с НАНОКЕРАМИЧНО ПОКРИТИЕ

Какво е нанокерамично покритие?

Грижливо почистване на алуминиеви, метални или хромирани джанти със специални продукти и поставяне на защитно нано керамично покритие.

  • Почистване на джантите: Внимателното почистване на джантите. Специализирани продукти и инструменти се използват, за да се премахнат мръсотия, прах и други замърсявания, които могат да се натрупат върху джантите.
  • Отстраняване на феродови частици: Продуктите, които се изпозлват, разтварят и отстранят натрупаните феродови частици, които могат да доведат до окисление и корозия на джантите.
  • Защитно нанокерамично покритие: След успешното почистване на джантите се нанася защитно нанокерамично покритие. Това е нанометричен защитен слой, който обвива повърхността на джантите. Това покритие е изключително устойчиво на прах, влага, сол и други фактори, които могат да повредят повърхността на джантите.
  • Дълготрайност: Нанокерамичното покритие предоставя дълготрайна защита, която може да продължи месеци или дори години.

Това означава, че вашите джанти ще останат чисти и защитени за по-дълго време.

  • Естетика: Професионалното почистване и нанасяне на защитно покритие подобрява визуалния вид на джантите, като придава блясък и чистота на повърхността им.

Тази услуга не само предоставя естетически ползи като прави джантите на автомобила ви да изглеждат по-привлекателно, но и подобрява поддръжката и устойчивостта на джантите срещу вредни външни фактори.