Реновиране на стопове и фарове

Пастиране и полиране на фаровете и стоповете на автомобила с цел отстраняване на надраскани, захабени или изгорели повърхности. Подобряване на външния вид на фаровете и стоповете и тяхната функционалност и осветителна характеристика.

  • Почистване: Този процес включва отстраняване на прах, мръсотия, насекоми и други замърсявания по повърхността.
  • Пастиране: След почистването се извършва пастиране. Това включва нежно полиране на повърхността, като се използват специални пасти и полиращи материали. Целта на пастирането е да се премахнат надраскванията, петна и други дефекти от повърхността.
  • Полиране: Този процес подобрява блясъка на светлините и им придава по-чист и ярък вид. Полиращите материали се избират внимателно, за да не повредят пластмасовата или стъклена повърхност.
  • Защитно покритие: Това покритие може да бъде прозрачно и устойчиво на UV лъчи, което предпазва повърхността от оксидация и изгаряне. Защитните покрития удължават живота на светлините.
  • Тестване на функционалността: Светлините се тестват, за да се уверим, че те работят правилно и имат правилната осветителна характеристика. Този етап е от съществено значение за безопасността на автомобила

Оптимизацията на стопове и фарове не само подобрява визуалния вид на автомобила, но и осигурява по-добра видимост.