Полиране на метални елементи

Полиране на хромирани накрайници, гърнета, лайсни на врати, предни решетки и емблеми по купето на автомобила. Подчертаване на металните детайли, които придават стил и индивидуалност на автомобила.

Полирането на метални елементи представлява детайлно възстановяване и подобрение на металните декоративни и функционални части на автомобила.

  • Почистване: Първата стъпка е задълбочено почистване на металните елементи. Това включва премахване на прах, мръсотия, окисления, които могат да се съберат с времето.
  • Полиране: След успешното почистване се извършва полиране на металните повърхности. Този процес се изпълнява със специални полиращи материали и инструменти, които придават блясък на метала и премахват евентуални драскотини и следи от окисление.
  • Защита: Прилагат се специални продукти или покрития, които удължават издръжливостта на полираните метални детайли и ги предпазват от влиянието на околната среда.

Тази услуга не само подобрява външния вид на автомобила, но и гарантира, че металните акценти са в отлично състояние и съответстват на индивидуалния стил на собственика.