PDR (paintless dent removal)

Ефективно отстраняване на вдлъбнатини, удари или деформирани детайли без пребоядисване

  • Оценка на повърхността: Преди да започне процесът се извършва оценка на повърхността, върху която се намират вдлъбнатините, ударите или деформираните детайли. Така се определя степента на повредата и дали тя може да бъде отстранена с PDR метода.
  • Подготовка: По време на подготовката повърхността се почиства и подгрява. Топлината помага на металната повърхност да стане по-гъвкава и по-податлива на корекции.
  • Внимание към детайла: За отстраняване на вдлъбнатините и ударите се използват специализирани инструменти. Тези инструменти са проектирани да позволят на техниците да извършват нежни корекции върху повърхността на автомобила, без да увреждат лаковото покритие.
  • Без пребоядисване: Голямата предимство на PDR е, че не се налага пребоядисване след отстраняването на вдлъбнатините. Това означава, че оригиналният лак и цвят на автомобила се запазват, което предотвратява цветови разлики и спестява време и пари, които биха били необходими за пребоядисване.

Тази услуга се използва за ефективно отстраняване на вдлъбнатини и удари по автомобила, без да се налага да се прави ремонт или пребоядисване. Това е бърз, ефективен и икономичен метод за подновяване на визуалния вид на автомобила след сблъсъци.