Освежаване на декоративни елементи

Полиране и почистване на декоративни елементи по автомобила

  • Оценка: Първата стъпка е оценката на декоративните елементи по автомобила, за да се определи тяхното състояние и какви стъпки са необходими за подобрение.
  • Почистване: Почистването на декоративните елементи включва премахване на прах, мръсотия, петна и други замърсявания от тях. Този процес се извършва с помощта на специализирани почистващи продукти и инструменти, подходящи за материала на декоративните елементи (например, пластмаса, метал, дърво, карбон и други).
  • Полиране: След успешното почистване се извършва процес на полиране на декоративните елементи. Този процес включва използване на специализирани полиращи средства и инструменти, които подобряват блясъка и цвета. Полирането може също така да помогне за отстраняването на забележки по повърхността на елементите.
  • Защита: Някои елементи се нуждаят от допълнителна защита, което включва използването на допълнителни специализирани препарати.

Тази услуга има за цел да поднови и подобри визуалния вид и състояние на декоративните елементи на автомобила, като ги почисти, полира и защити.