Грижа за интериора

Подобряване, освежаване и защита на автомобилния салон

  • Оценка на състоянието: Първата стъпка е оценка на текущото състояние на интериора на автомобила, включително седалките, таблото и вратите. Тази оценка помага да се определи какви процедури и продукти са необходими.
  • Почистване на седалките: Ако автомобилните салони са от кожа, алкантара или текстил, се извършва дълбоко почистване на седалките. Това може да включва използване на парочистачки, специализирани почистващи продукти и екстрактори, за да се премахнат петна, прах, мръсотия и бактерии. За текстилните седалки се използва торнадор, за да се почистят дълбоките слоеве.
  • Почистване на други повърхности: Освен седалките, се почистват и други интериорни повърхности като таблото, вратите и мокета. Този процес включва използване на подходящи продукти и техники за премахване на прах, мръсотия и замърсявания.
  • Импрегниране и защита: След успешното почистване се нанасят защитни импрегниращи покрития. Тези продукти предоставят защита срещу петна, влага и бактерии.

Те могат да удължат живота на интериора и да запазят цвета и текстурата на материалите.

Тази услуга има за цел да подобри визуалния вид, чистота и състояние на интериора на автомобила, като предоставя на собствениците удоволствие от усещането за чист и свеж автомобил.