Нанасяне на дълготрайни защитни покрития

Прилагане на продукти за защита, които могат да бъдат синтетични или естествено произведени, за да осигурят дълготрайна защита на повърхности и материали.

  • Оценка на повърхностите: Преди да започне процесът се извършва оценка на повърхностите, които ще бъдат подложени на защитата. Това може да включва външните и вътрешни повърхности на автомобила (боя, стъкла, интериорните материали и други)
  • Подготовка на повърхностите: Преди нанасянето на защитните продукти, повърхностите се подготвят като се почистват и при нужда полират. Този процес помага да се премахнат замърсяванията, петната и други несъвършенства, които могат да пречат на нанасяне на защитните покрития.
  • Избор на защитни продукти: Специалистите избират подходящите защитни продукти, които могат да бъдат синтетични (например, нанокерамични покрития) или естествено произведени (например, восъчни съединения).

Изборът зависи от типа повърхности и желанията на клиента.

  • Нанасяне на защитата: Защитните продукти се нанасят със специални техники и инструменти.
  • Полиране и финиш: След нанасянето на защитните продукти, повърхностите се полират, за да се постигне желаният блясък и гладкост. Този процес подобрява визуалния ефект и предоставя по-добра защита.

Тази услуга има за цел да предостави дълготрайна защита на различни повърхности на автомобила срещу вредни външни влияния като UV лъчи и замърсявания.