Защита с НАНОКЕРАМИЧНИ ПОКРИТИЯ

Какво е нанокерамично покритие?

Прилагане на нанокерамични защитни покрития с висока твърдост и изключителна устойчивост срещу почистващи продукти с високо pH.

  • Оценка на състоянието: Първата стъпка е оценката на текущото състояние на лаковото покритие на автомобила. Това включва оценка на нивото на износване, наличие на драскотини, оксидация и други дефекти.
  • Подготовка на повърхността: Преди нанасянето на нанокерамичните покрития, боята се подготвя чрез почистване и полиране. Този процес премахва замърсявания и петна, които могат да повлияят на адекватното нанасяне на защитното покритие.
  • Нанасяне на нанокерамичното покритие: След подготовката, нанокерамичното покритие се нанася на повърхността на автомобилната боя. Тези продукти съдържат наночастици, които се втвърдяват и сливат с боята, създавайки тънък, но много устойчив слой.
  • Полиране и финиш: След нанасянето на нанокерамичното покритие, повърхността се полира, за да се постигне гладък и бляскав завършек.

Този процес предоставя не само защита, но и подобрява визуалния ефект на боята.

Тази услуга има за цел да предостави висококачествена защита на боята на автомобила срещу негативни външни фактори като индустриални замърсявания и UV лъчи. Нанокерамичните покрития са изключително устойчиви и предлагат дълготрайна защита на боята, същевременно подобрявайки нейния външен вид.