Auto Italia Car Care предлага на своите клиенти безкомпромисно качество на услуги и продукти. Благодарение на нашия 17-годишен опит в сферата на детайлинга, ние ще се погрижим за вашия автомобил с професионализъм и внимание към всеки детайл, каквито той заслужава.

Auto Italia Car care е сертифициран от Allchem SRL , която е на пазара от над 60г. и винаги е създавала най-добрите продукти за грижа и поддръжка на автомобила.

KOИ СМЕ НИЕ?

ПОРТРЕТ 1

ПОРТРЕТ 2

  1. НAШИТЕ ПРОДУКТИ

Auto Italia Car Care работи с продукти на марката VIRTUS, които имат одобрението на много емблематични луксозни производители.

VIRTUS се гордее с над 65 години опит в научни изследвания и разработване на иновативни продукти. Насоката към нанотехнологиите довежда до създаването на висококачествени професионални продукти, използвани по цял свят.

Продуктите за полиране на автомобили използват свойствата на наночастиците, за да постигнат безупречни резултати без холограми, като в същото време са съобразени с опазването на околната среда.

ПОЛИРАНЕ: Разнообразие от продукти за полиране с най-високо качество

НАНОТЕХНОЛОГИИ: Години на изследвания в областта на нанотехнологиите допринасят за създаването на гама от професионални продукти за защита

ПОЧИСТВАНЕ: Средства за почистване на интериора и екстериора на автомобили

ДЕТАЙЛИНГ: Линия от специализирани продукти, посветени на професионалната защита, предлагащи сигурни и дълготрайни резултати

  • ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КАЧЕСТВО

  • СЪВРЕМЕННИ НАНОТЕХНОЛОГИИ

  • ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ

  • ЕКОЛОГИЧНОСТ